VIDEO! Săptămână de foc pentru pompierii botoşăneni

A fost o săptămână de foc pentru pompierii din Botoşani, care au avut de intervenit la 117 misiuni. Nu doar viaţa oamenilor a fost salvată, ci şi a necuvântătoarelor. În doar şase zile au avut loc opt incendii. Printre acestea se numără şi incendierea locuinţei unui poliţist din Dorohoi.

117 intervenţii într-o săptămână. Misiunile salvatorilor nu sunt niciodată uşoare, însă satisfacţia unei zile încheiate cu succes este enormă. Munca depusă de pompieri dă roade, misiunile fiind încheiate cu succes. În perioada 20-26 iulie s-a acţionat pentru stingerea a opt incendii, acordarea primului ajutor calificat pentru un număr de 92 de persoane, salvarea a trei animale, înlăturarea pericolului de incendiu în urma producerii a trei accidente rutiere grave. De asemenea, pompierii au intervenit pentru deblocarea unei uşi, transportarea unei persoane supraponderale şi asanarea fântânilor. În total, au fost asistate 94 de persoane. Valoarea totală a pagubelor ajunge la 80.000 de lei.

Totodată, în noaptea de vineri spre sâmbătă locuinţa unui poliţist din cadrul Biroului Rutier Dorohoi a fost incendiată în mod intenţionat. Flăcările au cuprins casa în timp ce acesta se afla la cumătria propriului copil, iar evenimentul a fost organizat în altă localitate. Deşi flăcările au fost stinse în limitele găsite de pompieri, aceştia au fost nevoiţi să se deplaseze şi a doua zi dimineaţă pentru că exista riscul să reizbucnească incendiul. Întreaga locuinţă a fost distrusă, iar pagubele sunt uriaşe.

Citeste si:

Facebook Comments