VIDEO! Săraci dar uniți

Trăiesc de pe o zi pe alta și muncesc pe unde apucă pentru a câștiga o bucată de pâine. Deseori adorm flămânzi și înfrigurați. Într-o casă veche de mai bine de 100 de ani, formată din doar două camere se înghesuie 12 suflete, printre care trei adulți.

Bunica micuților, o femeie îmbătrânită de suferință și trecerea anilor munceste atât cât poate pentru a-și ajuta fetele și nepoții. Nu mai aude cum trebuie din cauza unui accident si are mari probleme cu inima și glanda tiroidă.

Împreună cu cele două fiice a încercat să repare căsuța dar banii nu ajung. Abia își cumpără alimente.

Singurii bani care intra lunar în casa acestei familii sunt alocațiile copiilor, pensia de urmaș a bunicii și banii pe care cele două femei Irina și Doina îi câștigă după o zi de muncă prin sat.

Cele 12 suflete sunt nevoite să locuiască în două camere mici. Nu au dulapuri unde să își pună hainele, nu au frigider, iar mașina de spălat este un lux.

Cei nouă îngerași ai familiei Tănase sunt extrem de frumoși, cuminți, harnici și isteți. Sunt lumina ochilor celor trei femei și cei care le încurajează să meargă mai departe.Cu toții își doresc ca atunci când vor creste mari să devină bucătari.

Familia Tănase are nevoie de sprijin financiar, de alimente, haine, încălțăminte, un frigider și o masină de spălat. Mai multe detalii despre povestea familiei Tănase din Nicșeni puteți afla urmărind emisiunea Oameni și destine realziată de Ana Maria Macuc și difuzată de postul Somax TV.

Citeste si:

Facebook Comments