VIDEO! Sat terorizat de un câine

O viață trăită în teroare. Zeci de localnici din satul Costinești, comuna Leorda se plâng că au ajuns să-și urască zilele din cauza unui câine. Oamenii spun că animalul este foarte agresiv iar proprietarul acestuia îl lasă în repetate rânduri liber pe ulițele satului. Ultimul incident a fost extrem de grav. O femeie a ajuns la spital după ce a fost atacată de câinele săteanului din Costinești. Localnicii spun că abia a fost scoasă din colții animalului.

Sătenii din satul Costinești, comuna Leorda spun că nu-și mai găsesc liniștea din cauza unui vecin și a câinelui său. Oamenii se plâng că patrupedul este lăsat în repetate rânduri liber pe uliță și atacă trecătorii. Ultimul incident a avut loc recent. O femeie a fost atacată de câinele săteanului și rănită grav. Soțul victimei spune că femeia a fost salvată de un consătean din colții animalului. Mai mult decât atât săteanca a fost dus la spital, iar soțul ei a chemat Poliția.

Oamenii din Costinești spun că au mai avut loc incidente cu patrupedul vecinului. Femeile în vârstă spun că le este frică să mai iasă din curte din cauza câinelui.

Mai mult, spun o parte a localnicilor, și vecinul lor ar fi un sătean-problemă. Unii îl acuză că ar fi agresiv, alții că face probleme de tot felul celorlalți săteni. Pe deasupra, acesta s-ar lăuda, spun oamenii, că nimeni nu ar ce-i face.

La momentul realizării materialului, reporterii Somax TV nu l-au găsit în curte pe vecinul acuzat.

Citeste si:

Facebook Comments