VIDEO! Scandal cu Poliția în parc, după ce un individ a încercat să fure o barcă

Aventură în parc, terminată în sediul Poliției! În noaptea de duminică spre luni, un bărbat de 30 de ani a vrut să sustragă o barcă din parcul Mihai Eminescu. Planurile i-au fost date peste cap de un echipaj al Poliției Locale. În timp ce oamenii legii îl legitimau pe bărbat, un martor la eveniment a încercat să îl salveze pe hoțul de bărci. Bărbatul a devenit agresiv, a refuzat legitimarea, motiv pentru care a fost condus la sediul Poliției.

Un individ în vârstă de 31 de ani, a vrut să experimenteze plimbarea cu barca, dar după miezul nopții. Cum zona de agrement din parcul Mihai Eminescu era închisă, botoșăneanul a încercat să dezlege singur o barcă. Isprava a fost surprinsă de camerele video din dispeceratul Poliției Locale, iar la fața locului a fost direcționat un echipaj de Poliție. Adevărata aventură abia acum începe.

Bărbatul a încercat să îi convingă pe polițiștii locali că individul nu a vrut să sustragă barca ci doar să facă o plimbare. Enervat pe oamenii legii, bărbatul a devenit agresiv, a refuzat să se legitimeze, motiv pentru care a fost urcat în autoturismul Poliției Locale și condus la sediu.

Nu a scăpat nepedepsit nici bărbatul de la care a pornit acțiunea. Tânărul care a vrut să sustragă barca a fost amendat cu 200 de lei.

Citeste si:

Facebook Comments