VIDEO! Scandalagiu agresiv, băgat după gratii

Tânăr scandalagiu şi periculos, reţinut pentru 24 de ore. Acesta a făcut scandal acasă, iar mai apoi în faţa unui bar din comuna în care locuiește, unde a ameninţat şi agresat trecătorii cu un obiect ascuţit. Pe unul dintre aceştia chiar l-a şi lovit cu cuţitul. Reacţiile sale ieşite din comun sunt puse pe seama alcoolemiei din sânge pe care acesta o avea în momentul respectiv. La domiciliul acestuia au fost efectuate percheziţii pentru identificarea obiectului folosit, care reprezintă interes în cauză.

Un tânăr de 31 de ani, din Copălău, a băut mai multe pahare de alcool, iar apoi s-a pus pe scandal. Bărbatul s-a certat cu familia acasă şi după a ieşit în sat, unde a început să se certe cu localnicii. Mai mult decât atât, acesta avea asupra sa un cuţit cu care ameninţa şi agresa cetăţenii. Pe unul dintre trecători l-a şi lovit cu obiectul ascuţit.

După cele întâmplate martorii au sunat la 112, iar un echipaj de poliție a ajuns la fața locului. Oamenii legii l-au ridicat şi l-au dispus transportat la Secția Psihiatrie a spitalului Județean. La locuinţa sa poliţiştii au efectuat percheziţii cu ajutorul luptătorilor din cadrul Serviciului pentru Acţiuni Speciale, în urma cărora a fost găsit și obiectul ascuțit cu care individul și-ar fi speriat consătenii. După ce a ieșit de la Psihiatrie, bărbatul a fost reținut pentru 24 de ore fiind introdus în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliţie Judeţean.

Individul este cercetat pentru comiterea infracţiunilor de nerespectarea regimului armelor şi muniţiilor, tulburarea ordinii şi liniştii publice, lovire sau alte violenţe, ameninţare şi distrugere.

Citeste si:

Facebook Comments