VIDEO! Scene de coșmar pe străzile din Botoșani

Scene de groază în plină zi la Botoșani. Un bărbat dezlănțuit și-a urmărit soția cu un cuțit în mână prin centrul orașului. Femeia disperată s-a refugiat într-o scară de bloc și mai apoi într-un birou notarial. Orbit de furie botoșăneanul a devastat tot ce i-a stat în cale și a înjunghiat două persoane. În cele din urmă a fost reținut de polițiști.

O femeie din Botoșani dar și câțiva martori au trăit clipe de coșmar joi, din cauza unui soț supărat că nu mai este primit acasă de nevastă. Mai precis, botoșăneanul de 59 de ani era agresiv cu soția. Motiv pentru care femeia de 51 de ani a făcut o plângere la poliție și a obținut un ordin de restricție.

Supărat, bărbatul a plecat în urmărirea nevestei, înarmat cu un cuțit, ziua-n amiaza mare. A găsit-o în parcul de lângă Casa Tineretului. Femeia disperată a fugit și s-a ascuns într-o scară de bloc. A fost ajunsă și bătută cumplit.

Un trecător a încercat să intervină dar a fost înjunghiat de bărbatul furios. Botoșăneanca a profitat de moment și a fugit într-un birou notarial. A fost găsită iar bărbatul înnebunit de furie a distrus ușa cabinetului, a tăiat un angajat și a amenințat pe toată lumea.

În cele din urmă a fugit. Martorii au sunat la 112 iar oamenii legii l-au găsit pe agresor. Acesta a fost reținut pentru 24 de ore.


Nu este singurul caz de violenţă domestică gravă. Tot săptămâna aceasta un alt bărbat și-a agresat soția gravidă în fața celor trei copii. A fost nevoie de echipele de intervenție pentru a-l reține.

Citeste si:

Facebook Comments