VIDEO! Scene șocante! Bărbat împușcat de polițiști, după ce și-a terorizat familia cu toporul

S-au derulat scene șocante seara trecută în orașul Flămânzi. Un individ de 58 de ani, aflat în stare avansată de ebrietate, și-a atacat propria familie cu toporul. Speriați, fiul și soția s-au refugiat în casa unor vecini, însă soțul extrem de violent i-a urmat. Fiul a sunat la 112, însă bărbatul recalcitrant a sărit cu toporul și la oamenii legii iar unul dintre agenți a fost nevoit să îl împuște în picior.

S-au tras focuri de armă seara trecută, în curtea unui localnic din orașul Flămânzi. Un individ de 58 de ani a fost împușcat în picior de un polițist, după ce acesta și colegul său chemați în ajutor chiar de fiul agresorului, au fost amenințați cu un topor.

Scandalul în familia Călin a început după ce tatăl, aflat în stare avansată de ebrietate, și-a atacat propiul fiu cu un cuțit în timp ce acesta dormea. Se pare că bărbatul amețit de alcool, voia să obțină bani de la băiatul care tocmai se întorsese de la muncă din străinătate. Speriați, cei doi au fugit în casa unui vecin. În scurt timp, la ușa vecinilor și-a făcut apariția și individul de 58 de ani care avea în mână de această dată, un topor.

Între timp, băiatul a sunat la 112 și a cerut ajutorul polițiștilor. Agresorul nu s-a potolit însă nici când oamenii legii au ajuns la locul indicat. Ba mai mult, acesta i-a amenințat și pe polițiști. Unul dintre agenți a executat 3 focuri de avertisment în aer și l-a somat pe bărbat să se liniștească. Însă pentru că acesta nu s-a conformat, polițiștul a fost nevoit să îl împuște în picior.

Agresorul a fost mai apoi transportat la Unitatea de Primiri Urgențe, unde a primi îngrijiri medicale de specialitate, iar starea lui este stabilă.

Soția spune că bărbatul este alcoolic și devine extrem de violent. Femeia susține că fost bătută de nenumărate ori și a fost chiar nevoită să plece de acasă.

În acest caz, a fost sesizat parchetul, pentru efectuarea de cercetări privind infractiunea de ultraj.

Citeste si:

Facebook Comments