VIDEO! Scuar și sens giratoriu distruse de doi șoferi

Accident în acestă dimineață pe strada Sucevei. Un șofer care lucra pentru o firmă de transport pâne a intrat în plin într-un scuar de tramvai. Atât refugiul cât și autoturismul au fost făcute poraf, însă din fericire, conducătorul auto nu a pățit nimic. Un alt șofer a acroșat balizele care delimitau sensul giratoriu din intersecția străzilor Bulaverdul George Enescu și strada primăverii. Conducătorul auto era în stare avansată de ebrietate.

Accident spectaculos în acestă dimineață pe strada Sucevei din municipiul Botoșani. Un autovehicul ce aparține unei firme de panificație s-a izbit violent într-un scuar de tramvai din apropierea centrului comercial din zona. Impactul a fost deosebit de puternic atât refugiul de tramvai, cât și autovehiculul fiind grav avariate.

Din fericire, conducătorul auto nu a fost rănit. Bărbatul în vârstă de 50 de ani le-a spus oamenilor legii că a vrut să evite un câine care i-a apărut în față și a tras puternic de volan. Pe numele său a fost întocmit dosar penal, iar bărbatul a fost sancționat cu avertisment. Tot cu dosar penal s-a ales și un individ 46 de ani din municipiul Botoșani.

Acesta a intrat cu autoturismul în balizele care delimitează sensul giratoriu din intersecția străzilor Bulevardul Mihai Eminescu și strada Primăverii. Când oamenii legii au început verificări și-au dat seama și de ce conducătorul auto nu a văzut sensul giratoriu. Omnul era în stare avasata de ebrietate.

Totodată, bărbatul a fost sancționat contravențional cu amendă în cuantum de 870 de lei pentru faptul că nu avea asupra sa documentele prevăzute de lege.

Citeste si:

Facebook Comments