VIDEO! Șefii urbei lăsați fără locuri de parcare

Edilii botoșăneni au fost lăsați astăzi fără locuri de parcare! Atât șefii din Primărie cât și de la Consiliul Județean, nu au avut unde să își parcheze autoturismele întrucât parcarea a fost blocată. Dimineață, când funcționarii au ajuns la serviciu, în parcarea din fața Palatului Administrativ se efectuau marcaje. Ce a avut de spus edilul șef al municipiului, vedeți în cele ce urmează.

Aici nu se parchează! A fost mesajul transmis astăzi dimineață șefilor din Primărie, Prefectură, Consiliului Județean, funcționarilor și cetățenilor care aveau treabă în zona Palatului Administrativ. Puțin după ora 9 a dimineții, firma care se ocupă de marcajele rutiere din oraș a așezat în parcarea din fața Primăriei, conuri portocalii și au început să reîmprospăteze vopseaua care delimitează locurile de parcare. O oră mai bună nici că se putea găsi.

Singurul care a scăpat de disconfort a fost primarul Flutur care, în această săptămână lipsește, și și-a delegat atribuțiile către vicele Murariu. Vicele a încercat să scuze cumva disconfortul. dar recunoaște că ar fi trebuit ales un alt interval orar pentru această operațiune.

În țările civilizate, retrasarea marcajelor rutiere se efectuează în general pe timp de noapte, sau cel puțin atunci când traficul nu este aglomerat. La Botoșani, lucrurile stau taman pe dos dovadă ca în vara acestui an, la orele de vârf, pe artere aglomerate din oraș se efectuau marcaje.

Citeste si:

Facebook Comments