VIDEO! Seviciu nou la Primăria Botoșani

Piețele, oborul și cimitirele din municipiul Botoșani nu vor mai fi administrate de societatea Urban Serv. Pentru ca acestea să fie gestionate așa cum se cuvine, în cadrul primăriei a fost înființat un nou serviciu. Hotărârea a fost votată de aleții locali în ședința extraordinară care a avut loc la sfârșitul săptămânii trecute.

Serviciul public pentru administrarea piețelor, oborului și cimitirelor din municipiul Botoșani se înființează ca serviciu de interes economic general, destinat satisfacerii nevoilor comunității locale și are ca principal obiect de activitate administrarea, gestionare, modernizarea, dezvoltarea, întreținerea și exploatarea bunurilor din domeniul public și privat al municipiului Botoșani, bunuri utilizate pentru funcționarea piețelor, oborului și cimitirelor.

Acesta este hotărârea votată joia trecută de consilierii locali, lăsând astfel societatea URBAN SERV fără o mare parte din activitate. Astfel, prin înființarea acestui serviciu în cadrul Primăriei, municipalitatea poate administra și gestiona direct administrarea piețelor, oborului și cimitirului.
Noul serviciu înființat va avea 65 de angajați.

Citeste si:

Facebook Comments