VIDEO! Sfârşit cumplit pentru o bunică

O bunică din Rădăuţi Prut a avut parte de un sfârşit tragic. Un jar căzut din sobă pe materiale combustibile a luat viaţa femeii şi locuinţa acesteia a fost făcută scrum. Totul s-a întâmplat în noaptea de sâmbătă spre duminică, în localitatea Rădăuţi Prut. Pompierii au încercat din răsputeri să lichideze incendiul, însă alarma a fost dată prea târziu. În momentul sosirii lor la faţa locului casa era pe jumătate distrusă.


O femeie de 82 de ani a murit arsă în propria locuinţă. Tragedia s-a petrecut sâmbătă noapte, în localitatea Rădăuţi Prut. În jurul orei 01.00, pompierii au fost sesizaţi de izbucnirea incendiului în localitatea respectivă.

Când aceştia au ajuns la faţa locului casa era cuprinsă de flăcări în totalitate, astfel intervenţia pompierilor fiind îngreunată.

Salvatorii au primit informaţii precum că femeia locuia singură şi nu ar fi putut să iasă din locuinţă. În acest sens, o parte dintre pompieri au acţionat pentru lichidarea incendiului şi restul au căutat-o pe bătrână. Din nefericire, aceasta a fost găsită decedată într-o cameră.


La locul respectiv au intervenit pompierii militari din cadrul Punctului de Lucru Darabani, cu o autospecială cu apă şi spumă, dar şi pompierii voluntari din comună.

Citeste si:

Facebook Comments