VIDEO! Singură prin greutăţile vieţii

În această seară o nouă poveste şi lecţie de viaţă va fi făcută cunoscutăprin intermediul emisiunii, “Inimă pentru Inimă”. Este vorba despre povestea Mihaelei. Ea este o mamă şi bunică singură, de doar 55 de ani, ce trăieşte de azi pe mâine, cum poate şi munceşte pe unde poate. Soţul a părăsit-o cu mulţi ani în urmă, iar copilaşii sunt plecaţi la casa lor. Când cineva o cheamă la treabă, aceasta este foarte bucuroasă căci din asta trăieşte.

Mihaela Iurea din satul Durneşti, comuna Ungureni, a povestit cu greutate în suflet de chinurile prin care a trecut şi prin care încă trece. Soţul a părăsit-o când lumea îi era mai dragă, a suferit un accident de muncă şi a fost nevoită să se descurce cum poate cu trei copilaşi. Copilaşi care aveau nevoie mereu de iubire, haine curate, mâncare şi să ştie că mama lor este bine. În ciuda tuturor greutăţilor pe care le-a întâlnit, Mihaela a avut putere de a merge înainte, de a lupta şi astfel a reuşit să îi crească frumos pe cei trei îngeraşi, care acum sunt la casele lor.

Acum Mihaela îşi trăieşte zilele într-o casă ce lasă mult de dorit. Asta după ce vechea căsuţă a fost mistuită de flăcări din cauza unei sobe.

Iarna este de coşmar pentru femeie. Când gerul intră prin geamurile improvizate ea se cuibăreşte sub mai multe pături puse una peste alta, pentru a se încălzi.

Dorinţa cea mai mare a Mihaelei este să aibă un acoperiş sigur deasupra capului, să îi fie locuinţa încălzită în timpul iernii şi să aibă unde să îşi poată face o mâncare pentru ziua de mâine.

Întreaga poveste a Mihaelei o puteţi urmări în această seară, de la ora 19.30, în cadrul emisiunii “Inimă pentru Inimă”. Emisiunea este difuzată pe Somax Tv şi este realizată de către Andreea Ursu.

Citeste si:

Facebook Comments