VIDEO! Sinucigaș salvat în ultima clipă

A avut zile! Un bărbat care a încercat să se sinucidă a fost salvat în ultima clipă din ghearele morții de către rude. Membrii familiei au urmat indicațiile medicului coordonator al Serviciului Județean de ambulanță și au reușit astfel să îl mențină în viață până la sosirea salvatorilor.

Atenție! Vă avertizăm că urmează informații care vă pot afecta emoțional.

Familia unui bărbat din satul Baranca, comuna Hudești, a trecut sâmbătă prin clipe de coșmar. Bărbatul care ar suferi de depresie, a vrut să își pună capăt zilelor. Sâmbătă dimineață, când a văzut că lipsește de mai multă vreme, soția sa și-a anunțat rudele și au început să îl caute. Bărbatul a fost găsit cu ștreangul de gât, inconștient, într-o anexă din gospodărie.

După ce l-au dat jos, soția a sunat la 112 și a cerut ajutorul salvatorilor, care i-au explicat ce trebuie să facă. Însă, pentru că femeia era mult prea agitată, un alt bărbat a luat telefonul și a pus în practică toate indicațiile oferite de medicul coordonator al Serviciului Județean de Ambulanță.

Victima nu avea puls și nu respira, iar datorită indicațiilor primite prin telefon a reușit să îi acorde primul ajutor și să îi mențină funcțiile vitale.

Între timp un echipaj de ambulanță de la Darabani s-a îndreptat la locul indicat. Ulterior, victima a fost preluată de un echipaj SMURD cu medic și transportată la Unitatea de primiri Urgențe a Spitalului Județean Mavromati.

Bărbatul a ajuns la unitatea medicală în stare de semiconștiență și agitație. A fost stabilizat de medicul urgentist și mai apoi internat pe secția de Terapie Intensivă a Spitalului Județean.

Citeste si:

Facebook Comments