VIDEO! Şofer băut şi pus pe scandal

Nu se pot stărâni. Aproape zilnic, polițiștii botoșăneni au de aface cu șoferi prinși la volan sub influența băuturilor alcoolice. Iar de parcă asta nu ar fo fost de ajuns, unii dintre ei, prin tupeu și se iau la harță cu alți participanți la trafic. Este şi cazul unui botoşănean de 32 de ani, care pe fondul stării de ebrietate nu doar că era să provoace un eveniment rutier, dar s-a pus şi pe ceartă cu un şofer care i-a atenţionat faptele.

Şicanare în trafic cu un şofer beat. Poliţiştii din municipiul Botoşani au fost sesizaţi prin apel 112 de faptul că pe Bulevardul George Enescu circulă un autoturism, iar şoferul s-ar putea să fie sub influenţa băuturilor alcoolice. Echipajul de poliţie trimis la faţa locului a stat de vorbă cu cel care a sunat la 112.

Persoana a declarat că în timp ce se deplasa pe Bulevardul George Enescu a avut parte de un schimb de replici cu un alt şofer, care a avut un comportament specific persoanelor aflate sub influenţa alcoolului. Autoturismul acestuia a fost depistat pe Calea Naţională. Şoferul este un tânăr de 32 de ani din municipiu. Acesta a fost testat cu alcooltestul, iar valoarea indicată a fost de 0,78 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Citeste si:

Facebook Comments