VIDEO! Şoferi pericol, opriți în trafic

Şoferi pericol, opriți de polițiștii botoșăneni. Unul dintre ei un bărbat trecut de prima tinerețe, a plecat cu mașina la plimbare deși era aproape de comă alcoolică. Acesta a fost pârât la 112 chiar de colegii din trafic de care l-au observat că circulă haotic pe drum și poate provoca oricând un accident rutier. Maşina individului a fost sesizată ulterior în trafic şi cele sesizate s-au confirmat. Etilotestul a indicat o valoare de 1,04 mg/l alcool pur în aerul expirat. Celălalt şofer a condus cu permisul suspendat, iar mai mult decât atât, acesta circula şi cu viteză peste limita legală. Individul este în prezent cercetat penal.

Cu şoferia nu-i de glumă. Asta au simţit pe pielea lor mai mulţi şoferi botoşăneni care au fost sancţionaţi aspru pentru nerespectarea legii. Unul dintre aceştia s-a urcat la volanul autoturismului, deşi înainte consumase foarte multă băutură. Pentru că abilităţile de şofat i-au fost îngreunate de alcoolul consumat, ceilalţi participanţi la trafic au sesizat oamenii legii prin apel 112 și au anunțat că individul circulă haotic pe stradă.

Un echipaj de poliţie trimis în teren a interceptat în trafic autovehiculul şi l-au tras pe dreapta. În urma testării cu etilotestul, acesta a indicat o valoare de 1,04 mg/l alcool pur în aerul expirat. Bărbatul de 65 de ani, din Botoşani, s-a ales cu dosar penal pentru faptele sale.

Cu dosar penal s-a ales și un bărbat de 38 de ani. Acesta circula ieri, prin localitatea Zăicești, cu viteză excesivă, iar poliţiştii l-au tras pe dreapta. Oamneii legii au constat că vitezomanul avea permisul de conducere suspendat. Individul este cercetat în prezent pentru conducere fără permis.

Citeste si:

Facebook Comments