VIDEO! Șoferi pericol pe drumurile publice

Alcoolul dăunează grav sănătății dar și cazierului. Trei bărbați din județul Botoșani s-au ales cu dosare penale după ce au fost prinși la volan sub influența băuturilor alcoolice. Unul dintre ei a provocat și un accident rutier.

Ieri mai mulți localnici din comuna Cristinești au sunat la 112 și le-au spus oamneilor legii că un șofer circulă cu mașina haotic pe drum și că este posibil să fie sub influența băuturilor alcoolice.      

Echipajul direcționat la fața locului a interceptat în trafic autoturismul respectiv, stabillind identitatea conducătorului auto în persoana unui bărbat de 40 de ani, din comuna Ibănești. Acesta a fost testat cu aparatul etilotest, valoarea rezultată fiind de 0,94 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Tot ieri polițiștii botoșăneni au fost anunțați despre producerea unui accident de circulație pe raza comunei Răchiți. Polițiștii ajunși la fața locului au făcut cercetări și au ajuns la concluzia că un tânăr de 30 de ani, din comuna Răchiți circula pe un drum comunal din localitate, iar la un moment dat, a pierdut controlul asupra direcției de mers, și s-a izbit în două autoturisme care erau parcate pe marginea părții carosabile.

În urma impactului au rezultat doar pagube materiale. Șoferul a fost testat alcoolscopic, valoarea rezultată fiind de 0,81 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Tot cu dosar penal s-a ales și un bărbat de 48 de ani din orașul Flămânzi, care a fost tras pe dreapta în acestă dimineață de oamenii legii. Pentru că mirosea puternic a alcool bărbatul a fost testat, iar alcooltestul a indicat o valoare de 1,03 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Citeste si:

Facebook Comments