VIDEO! Șoferiță băgată în spital înainte de sărbători

Ghinion înainte de sărbători! O șoferiță a ajuns pe mâinile medicilor după ce a fost victima unui accident rutier. Tânăra de 29 de ani se deplasa cu un autoturism pe drumul național ce leagă Botoșani de Dorohoi. La un moment dat, șoferița a virat stânga, pentru a pătrunde pe un drum comunal, moment în care a fost izbită din spate de un autoturism BMW. În urma impactului, șoferița a avut nevoie de îngrijiri medicale.

Accident pe drumul Botoșani-Dorohoi! Deși nu a mai nins iar carosabilul este uscat, în jurul prânzului două autoturisme s-au izbit puternic, iar o femeie care se afla la volanul uneia dintre mașini a ajuns la spital. Șoferița în vârstă de 29 de ani se deplasa la volanul unui autoturism VW Tiguan. Femeia a virat stânga, pentru a pătrunde pe un drum comunal ce duce în localitatea Leorda, moment în care a fost izbită din spate de o mașină de teren BMW.

În urma impactului autoturismul în care se afla femeia s-a rotit pe partea carosabilă. La fața locului a ajuns o ambulanță iar tânăra a fost transportată la Unitatea de Primiri Urgențe.

Polițiștii au deschis o anchetă și urmează să stabilească împrejurările producerii evenimentului rutier.

Citeste si:

Facebook Comments