VIDEO! ”Șoferul” din Ungureni, arestat preventiv

Tânărul fără permis care a urcat beat la volan, și-a pus polițiștii pe urmă și mai apoi a provocat un accident rutier, va sta după gratii în luna lui cuptor. Instanța de judecată și-a însușit propunerea organelor judiciare si au dispus arestarea preventivă pentru 30 de zile a tânărului de 20 de ani din comuna Ungureni.

A săvârșit aproape toate infracțiunile grave de la regimul rutier, iar acum va sta după gratii. Este vorba despre tânărul de 20 de ani din comuna Ungureni, care duminică seară a ieșit la plimbare pe drumurile din județ deși se afla sub inflluența băuturilor alcoolice. Acesta împreună cu un alt tânăr, despre care le-a declarat polițiștilor că l-ar fi luat la ocazie, au mers cu mașina până în localitatea Bătrânești din comuna Gorbănești.

Martorii spun că , cei doi ar fi consumat alcool, la o terasă din sat, iar mai apoi au plecat cu mașina. Un echipaj de poliție, aflat la un alt accident în zonă, a oprit autovehicolul. Însă când i-au cerut actele la control, tânărul de 20 de ani a demarat în trombă. Unul dintre polițiști care avea mâna pe portieră.

Oamenii legii au plecat în urmărirea autoturismului pe drumurile din localitate. În timpul urmăririi, băiatul care se afla la volan a pierdut controlul mașinii și s-a răsturnat într-un șanț de pe marginea drumului. Când au trecut la verificări, polițiștii au constat că băiatul nu deține permis de conducere, iar numerele de înmatriculare de pe mașină erau de la alt autoturism.

În plus, acesta a fost testat și alcoolscopic rezultatul fiind de 0.43 mg/l alcool pur în aerul expirat. Individul a fost reținut pentru 24 de ore, dar va mai sta după gratii aproape toată luna lui cuptor.

Acesta este cercetat sub aspectul comiterii infracțiunilor de conducere fără permis, conducere sub influența alcoolului și conducerea unui autovehicul neînmatriculat.

Citeste si:

Facebook Comments