VIDEO! Șoptică s-a crezut regele șoselelor

Un senator din Botoșani s-a crezut regele șoselelor dar polițiștii l-au trezit la realitate. În cursul zilei de sâmbătă, senatorul PNL, Costel Șoptică, rula cu viteză pe un drum național ce străbate localitatea Dumbrăvița iar aparatul radar a înregistrat o viteză de 105 km/h. După ce a fost tras pe dreapta, și i s-a adus la cunoștință că a încălcat legea, Șoptică nu a prezentat actele la control și nici nu a dorit să semneze documentele întocmite de polițiști.

Senatorul a fost penalizat cu 16 puncte amendă și va rămâne pieton 90 de zile.

Un senator vitezoman va rămâne pieton pentru următoarele trei luni de zile. Deși ar trebui să respecte legea, Costel Șoptică s-a crezut la o cursă de mașini și a apăsat pedala de accelerație. Oamenii legii l-au surprins în cursul zilei de sâmbătă rulând cu 105 km/h pe un drum național ce străbate localitate Dumbrăvița.

După ce a fost tras pe dreapta, polițiștii i-au adus la cunoștință că a încălcat regimul de viteză și i-au cerut actele la control. Șoptică nu a prezentat documentele motiv pentru care, pe lângă cele 10 puncte pentru nerespectarea regimului de viteză legală s-au adăugat alte 6 puncte pentru lipsa documentelor obligatorii prevăzute de lege, întrucât nu a prezentat pentru control permisul de conducere și actul de identitate. În plus, Șoptică va rămâne pieton 90 de zile.

”Bărbatul a refuzat să semneze documentele întocmite de către polițiști. Nu au fost exercitate niciun fel de presiuni asupra polițiștilor care au luat măsuri legale. ” se arată într-un comunicat al Inspectoratului Județean de Poliție

Citeste si:

Facebook Comments