VIDEO! Spectacol caritabil ”Cânt și dansez pentru tine, copile”, pentru două familii greu încercate

Seară magică la Cinematograful Unirea. Zeci de copii de toate vârstele au susținut în seara lui Moș Nicolae, un spectacol de zile mari. Micuții au cântat și au dansat în scop caritabil, oferind astfel unor copii bucurii în preajma sărbătorilor de iarnă. Toți cei prezenți în sală au donat bani pentru două familii aflate în situații extrem de grele, împovărate de lipsuri financiare și durere.

În prag de sărbători, patru copii din comuna Hlipiceni au rămas fără ființa cea mai dragă, mama. Cea care le-a dat viață s-a stins în urmă cu câteva zile. Tatăl și cei patru frățiori au rămas cuprinși de durere și deznădejde. În sprijinul lor, au sărit zeci de elevi talentați de la mai multe grădinițe și școli din județ, care au vrut să îi ajute cum au putut. Micuții au dansat și au cântat în cadrul spectacolului caritabil ”Cânt și dansez pentru tine, copile”, iar cei prezenți în Sala Cinematografului Unirea au putut face donații.

Din banii strânși seara trecută va fi ajutată încă o familie extrem de sărmană din comuna Havârna.

Copii frumoși și extrem de talentați i-au încântat pe cei prezenți și au adus multă bucurie în suflete celor prezenți.

La finalul spectacolului s-a strâns suma de 7513 lei, bani care vor ajunge sub formă de alimente, lemne și hăinuțe la cele două familii din Hlipiceni și Havârna.

Spectacolul ,, Cânt și dansez pentru tine, copile!” a fost organizat la inițiativa profesorilor Olguța Șchiopu de la Liceul Pedagogic ,,Nicolae Iorga”, Mihaela Duduman de la Școala Gimnazială Nr. 7 și Greta Cojocariu de la Școala Gimnazială Nr. 11, în parteneriat cu școlile botoșănene și cu ONG Salvați Copiii Suceava.

Citeste si:

Facebook Comments