VIDEO! Spectacol de suflet pentru copii speciali

Spectacol de suflet la un restaurant de lux de pe Șoseaua Iașului. Peste 400 de botoșăneni au răspuns invitației Asociației Părinților Copiilor cu Autism și au participat joi seară, la cea de-a treia ediție a evenimentului caritabil ”Suflet pentru suflet”. Oamenii cu inimă de aur au donat peste 100.000 de lei, bani care vor fi folosiți pentru terapia copiilor cu autism din județul Botoșani.

A fost o seară magică pentru botoșănenii care au asistat la spectacolul organizat de Asociația Părinților Copiilor cu Autism din județul Botoșani. Artiști îndrăgiți de muzică ușoară dar și populară, i-au încântat pe cei peste 400 de oameni prezenți la cea de-a treia ediția a evenimentului ”Suflet pentru suflet”.

Printre invitați s-a numărat și eroul copiilor cu autism, Iulian Rotariu, câștigătorul ultramaratonului Africa Ultra Race, desfășurat luna trecută în Mozambic. Alături le-a fost și de această dată, medicul Tamara Ciofu.

Cei peste 400 de botoșăneni prezenți donat peste 100.000 de lei. În afară de bilete și donațiile din urnă. Sunt bani pe care copii cu tulburări din spectrul autist au mare nevoie.

Fondurile sunt necesare pentru participarea copiilor cu autism într-o tabără terapeutică și asigurarea de suport vizual ca metodă modernă de lucru în terapie prin achiziționarea a două table interactive.

Citeste si:

Facebook Comments