VIDEO! Spectacol de teatru cu intrare liberă

Teatrul botoșănean începe noul an cu un gest de mulțumire adresat publicului fidel. Vineri, actorii Teatrului ”Mihai Eminescu„ din Botoșani vor prezenta botoșănenilor o reprezentație la care intrarea va fi liberă. Este vorba despre ”American Dream„ în regia Teodorei Câmpineanu, un spectacol care tratează problemele lumii contemporane și goana după vise într-o societate unde aproape totul este de vânzare.

Teatrul „Mihai Eminescu„ oferă la început de an, un dar spectacorilor fideli. Actorii teatrului botoșănean vor oferi o reprezentanți cu intrare liberă, vineri, 5 ianuarie. Este vorba despre spectacolul ”American Dream”, o reușită regizorală a Teodorei Câmpineanu la Botoșani.

Spectacolul tratează probleme ale lumii contemporane în contextul visului american. Gândul că orice este posibil și goana după succes, realizare personală sau pur și simplu găsirea unui rost sunt câteva dintre temele abordate.

Spectacolul va fi jucat de actorii teatrului botoșănean, vineri 5 ianuarie de la Casa Tineretului începând cu ora 18.00. Spectacolul este regizat de Teodora Câmpineanu,scenografia este semnată de Mihai Pastramagiu iar coregrafia de Vica Bucun. Din distribuție fac parte Răzvan Amitroaei,Ella Nistror,Petruț Butuman, Răzvan Ilie și Ionică Ciofu.

Citeste si:

Facebook Comments