VIDEO! Spectacol emoționat pentru famlia chinuită de boli grele și sărăcie

Momente emoționate, pentru familia greu încercată de boli și sărăcie. Pentru prima oară în viața lor cei patru mebri ai familie Cantacuz au asistat la un spectacol, ce a avut loc la Casa Tineretului. Interpreți îndrăgiți de muzică populară au urcat pe scenă și au cântat chiar pentru cazul acestei familii.

Evenimentul caritabil a fost organizat de Parohia ”Pacea” din Botoșani și Corul Misionar al Mitropoliei Moldovei și Bucovinei ”Sf. Ioan Iacob Hozevitul”, dirijor Gabriel Corolea.

Spectacol impresionat și plin de emoții, de Ziua Drapelului la Casa Tineretului. Zeci de botoșăneni au ținut să asiste la concertul caritabil ”Se-aude glas peste Carpați” organizat de Parohia Pacea și corul ”Sf. Ioan Iacob Hozevitul”.

Cei prezenți s-au bucurat de momentele minunate oferite de artiști și totodată au avut și bucuroa sufletească de a întinde o mână de ajutor unor oameni aflați în suferință. Pentru familia Cantacuz din comuna Bălușeni a fost organizat acest eveniment. Artiști îndrăgiți precum Mariana Ichim, Angelica Flutur, Marian Hatman, Violeta Găgeanu, Gabriel Gorjianu, Andra Ciocan, Zinaida Bolboceanu sau Constrantin Belecciuc au urcat pe scenă pentru Iulia, Florin și cele două fetițe ale lor. Artiștii spun că acest caz i-a impresionat în mod special.

La spectacol au fost prezenți și membrii familiei Cantacuz. Extrem de emoționați și foarte bucuroși că au asistat pentru prima dată în viața lor la un spectacol.

Iulia și Florin Cantacuz locuiesc în localitatea Coșuleni din comuna Bălușeni. Cei doi soți au două fetițe minunate. Cu toții trăiesc într-o cameră a unei case bătrânești. Își doresc enorm să construiască o nouă casă, însă nu își permit. Amândoi soți suferă de boli foarte grele care nu le permit să muncească. Tatăl face crize de epilepsie, iar mama suferă de tetrapareză spastică și nu a mers niciodată.

Citeste si:

Facebook Comments