VIDEO! Stadioane închiriate pe ochi frumoși ?!

Reproșuri la adresa directorului Direcției de Servicii Publice Sport și Agrement! Viceprimarul Cosmin Andrei susține că pe rețelele de socializare circulă informații conform cărora, șeful de la DSPSA închiriază bazele sportive, din subordinea direcției, apropiaților săi iar aceștia distrug gazonul.

Acuzele au fost aduse în lipsa lui Eugen Țurcanu iar viceprimarul a propus întocmirea unui regulament pentru aceste baze sportive.

Singurul absent al ședinței de Consiliu Local de astăzi a fost Eugen Țurcanu. Lipsa sa a bucurat colegii din opoziție având în vedere că Țurcanu este cel mai vocal dintre aleși. Chiar și în lipsa acestuia, viceprimarul Cosmin Andrei a avut totuși să îi transmită un mesaj legat de bazele sportive ce sunt în administrarea Direcției de Servicii Publice Sport și Agrement, instituție condusă de Eugen Țurcanu.

Viceprimarul a subliniat faptul că din bugetul municipiului sunt repartizate sume mari de bani cluburilor sportive și pentru întreținerea bazelor sportive și a venit cu o propunere.

Eugen Țurcanu se află în concediu de odihnă și niciunul dintre colegii lui liberali nu au avut un punct de vedere referitor la acuzele aduse de viceprimarul Cosmin Andrei.

Citeste si:

Facebook Comments