VIDEO! Stăruinţa unei familii de a-şi vedea visul împlinit

Stăruinţa unei familii de a-şi vedea visul împlinit şi copiii realizaţi în viaţă. În această seară la “Inimă pentru Inimă” se va vorbi despre o familie din Orăşeni Vale. O familie muncitoare, frumoasă, dar greu încercată de viaţă din punct de vedere financiar. Muncesc din greu pentru a-şi putea vedea căsuţa construită şi să aibă acoperiş deasupra capului. Se descurcă din greu, însă nu caută să cerşească ajutor. Cei doi părinţi vor să îşi vadă copiii realizaţi în viaţă.

Familia Bujoreanu, din satul Orăşeni Vale, este o familie muncitoare, care nu renunţă cu una, cu două, la visurile lor. Deşi din punct de vedere financiar nu o duc prea bine, deoarece doar soţul munceşte şi salariul pe care îl primeşte nu acoperă toate costurile, ei sunt mulţumiţi că măcar au acoperiş deasupra capului şi o pernă unde să pună capul.

Soţul Lăcrămioarei lucrează la o moară şi primeşte lunar 1.500 de lei, din care mai pune la saltea pentru a putea să mai cumpere una alta. Şi-au cumpărat o căsuţă, dar momentan doar o cameră este locuibilă.

Nu au cerut niciodată ajutorul oamenilor, însă acum îl fac prin intermdiul reporterilor Somax Tv şi ar avea nevoie de o mână de ajutor cu materiale de construcţie din partea oamenilor cu suflet mare.

Toţi cei patru copilaşi învaţă bine, deşi nu sunt toţi premianţi la şcoală, însă îşi dau silinţa să îi facă mândri pe părinţi. Mama este pentru cei patru copii sprijinul moral când vine vorba de educaţie şi putere.

Întreaga poveste a familiei Bujoreanu o veţi putea urmări în această seară de la ora 19.30 în cadrul emisiunii “Inimă pentru Inimă”. Emisiunea va fi difuzată pe Somax Tv şi este realizată de către Andreea Ursu.

Citeste si:

Facebook Comments