VIDEO! Stejarii vor victorie la Botoșani

Se anunță spectacol de zile mari, mâine pe stadionul Municipal. Iubitorii sportului cu balonul oval sunt așteptați în număr cât mai mare să susțină naționala de Rugby a României în confruntarea cu echipa națională a Spaniei. Partida, care contează pentru Rugby Europe Championship va începe la ora 15.00.

Naționala de rugby a României a revenit la Botoșani, pentru a disputa cea de 3 a etapa din competiția Rugby Europe Championship. În primele două meciuri ”Stejarii” au pierdut în fața Portugaliei, cu scorul de 22 la 11 și în fața naționalei Georgiei cu 41 la 13. Mâine, pe stadionul Municipal din Botoșani rugbistii români speră să întrerupă seria rezultatelor negative și să obțină o victorie împotriva echipei Spaniei.

Ne bucurăm că suntem aici în Botoșani, avem condiții excelente o vreme foarte bună. Trebuie să ne îmbunătățim jocul și să facm un meci cât m ai bun mâine. Sunt încântat de relațiile de joc pe care le dezvoltă jucătorii, sunt foarte determinați și cu siguranță vom juca 80 de minute la intensitate maximă , a declarat în conferința de presă de astăzi antrenorul ”Stejarilor”, Andy Robinnson.

De cealaltă parte, oaspeții, își doresc victoria mai miult decât oricând, mai ales că de fiecare data când au jucat împotriva stejarilor în România, au piedut.

Am venit în România de 17 ori și am pierdut tot de atâtea ori. Ne așteaptă cu siguranță cu joc greu, încercăm să obținem victoria nu am obținut-o până acum. Avem de asemeni multi jucători tineri și ne dorim să facem un meci mare mâine, a spus căpitanul echipei Spaniei Fernando Lopez.

Ne bucurăm că ne aflăm aici, vom avea un meci extrem de greu contra României. Chiar dacă nu au obținut rezultatele dorite contra Georgiei și Portugaliei, au avut un joc foarte bun, au înaintași puternici și nu ne va fi ușor. Avem și noi câțiva jucători tineri și încercăm să creăm o echipă competitivă pentru meciul de mâine, a fost declarația antrenorului echipei Spaniei, Santiago Santos

Partida va începe la ora 15.00, iar accesul pe stadion va fi gratuit.

Citeste si:

Facebook Comments