VIDEO! Străzile din Dorohoi, câmp de bătaie între două familii

Percheziții de amploare în acestă dimineață în municipiul Dorohoi! Polițiștii din cadrul Serviciului de Investigații Criminale și alte structuri din cadrul Inspectoratului de Poliție Judetean Botoșani, cu sprijinul lucrătorilor din cadrul Serviciului pentru Combaterea Crimei Organizate, ai Inspectoratului Județean de Jandarmi Botosani, ai Politiei Locale si luptătorilor din cadrul Serviciului pentru Actiuni Speciale, au descins în locuințele a 13 indivizi. Aceștia sunt cercetați pentru savarsirea infractiunilor de tulburarea ordinii si linistii publice, amenintare, distrugere si lovire sau alte violențe.

În ultima perioadă Dorohoiul s-a transformat în scena unor violențe de stradă extreme. Membrii a două familii din cartierul Drachia din municipiu au provocat scandaluri și chiar s-au luat la bătaie, fiind nevoie de intervenția mascaților pentru a potoli spiriletel. Săptămâna trecută un bărbat a ajuns la Unitatea de primir Urgențe după ce a fost bătut și înjunghiat de alți patri indivizi din clanul rival.

Luni, în plină zi, în Piața din cel de-al, doilea municipiu al județului s-a desfășurat încă un episod violent între cele două familii, de acestă dată un bărbat de 40 de ani fiind rănit cu un obiect ascuțit de un individ de 19 ani. Conflictul dintre cele două familii ar fi izbucnit după ce, la una dintre ele ar fi venit un grup de romi din Vaslui, care s-ar fi stabilit în cartierul Drochia.Pentru aține situația sub control, în acestă dimineață, la Dorohoi aua vut loc mai multe percheziții.

Astfel, polițiștii din cadrul Serviciului de Investigații Criminale și alte structuri din cadrul Inspectoratului de Poliție Judetean Botoșani, cu sprijinul lucrătorilor din cadrul Serviciului pentru Combaterea Crimei Organizate, ai Inspectoratului Județean de Jandarmi Botosani, ai Politiei Locale si luptătorilor din cadrul Serviciului pentru Actiuni Speciale, au descins astăzi dimineață în 13 locuințe de pe raza municipiului Dorohoi.

Oamenii legii fac cercetări pentru savarsirea infractiunilor de tulburarea ordinii si linistii publice, amenintare, distrugere si lovire sau alte violențe.
La perchezitii au participat si polițiști din cadrul Poliției Municipiului Dorohoi, fiind angrenate aproximativ 90 de efective.

Citeste si:

Facebook Comments