VIDEO! Strigătele de ajutor l-au pus pe fugă pe violator

Strigătele de ajutor i-au salvat onoarea unei femei de 84 de ani din Ungureni. În noaptea de 21 spre 22, un tânăr de 33 de ani a intrat în casă peste bătrână şi a vrut să întreţină relaţii sexuale cu aceasta. Individul a renunţat imediat la faptele sale, deoarece femeia a început să ţipe după ajutor. După ce poliţiştii l-au găsit pe suspect, acesta a fost reţinut pentru 24 de ore.

Momente de groază pentru o bunică din Ungureni. Femeia în vârstă de 84 de ani s-a trezit peste noapte cu un în tânăr în locuinţa sa. Asta s-a întâmplat în noaptea de duminică spre luni. Iar din cele spuse de bătrână, individul de 33 de ani a încercat prin constrângere să întreţină raporturi sexuale cu aceasta.

Victima a strigat repede după ajutor, ceea ce l-a făcut pe individ să abandoneze faptele necugetate şi să fugă. După ce forţele de ordine l-au găsit pe suspect, oamenii legii din cadrul Poliţiei Rurale nr.9 Vlăsineşti împreună cu cei din cadrul Serviciului de Investigare a Criminalităţii, au emis ordonanţă de reţinere pentru 24 de ore pe numele individului şi ieri a fost introdus în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă al Ispectoratului de Poliţie Judeţean Botoşani.

Citeste si:

Facebook Comments