VIDEO! ”Suflet de român” cu sute de copii din județul Botoșani

Un patriot adevărat nu poate fi oprit nici măcar de pandemie să-și exprime sentimentele față de țara sa. Iar de acest lucru ne-au convins peste 200 de elevi și studenți botoșăneni care au participat la un proiect emoționant dedicat Zilei Naționale a României. Aceștia au cântat, la unison, online, imnul național reușind o performanță unicat.  

Suflet de român este numele unui proiect îndrăzneț coordonat de profesorul Cristina Bălăucă, cunoscută pentru acțiunile sale inedite dedicate în special Zilei Naționale a României. Anul acesta, nici măcar pandemia nu a oprit-o să facă ceva unic. Mai precis a convins sute de elevi și studenți să cânte la unison, online, imnul României.

A fost ajutată de studentul Teo Humă, fost elev al Colegiului Național Mihai Eminescu pe partea de sonorizare dar și de Tudor Moldovanu elev în clasa a XII a pe video. Cei doi tineri spun că a fost o experiență inedită, provocatoare din care au avut de învățat.

Proiectul ”suflet de român” s-a concretizat într-un clip publicat pe internet, reușind să impresioneze pe toți cei care l-au vizionat. Cei care au participat, sunt elevi și studenți din tot județul, inclusiv din mediul rural.

Citeste si:

Facebook Comments