VIDEO! Supărată pe viaţă, a ameninţat că se sinucide

Panică într-un cartier din zona Gării, în municipiu! O femeie de 67 de ani a ameninţat în repetate rânduri că se sinucide. Aceasta a vrut să îşi încheie socotelile cu viaţa aruncându-se de la etaj şi mai mult decât atât, aceasta a încercat să incendieze şi imobilul în care locuieşte .Zeci de jandarmi, poliţişti, mascaţi, pompieri şi paramedici SMURD s-au deplasat la faţa locului. Mai bine de două ore, negociatorul Poliţiei a încercat să îi schimbe gândurile femeii. Din fericire, şi această misiune s-a terminat cu bine. Botoşăneanca a fost preluată şi transportată la Spitalul de Psihiatrie din judeţ.

O fostă salvatoare de vieţi a vrut să încheie socotelile cu viaţa prea devreme. Femeia, de doar 67 de ani, i-a pus pe jar astăzi pe oamenii legii din Botoşani. Poliţiştii au fost sesizaţi prin apel 112 că botoşăneanca vrea să se sinucidă. Potrivit martorilor şi vecinilor care au apelat la ajutorul oamenilor legii, femeia a ameninţat în repetate rânduri că se aruncă de la etaj. Înainte de asta, aceasta a încercat să provoace un incendiu. De aceea s-a luat decizia de a opri alimentarea cu gaz.

Din cele spuse de vecini, femeia are probleme psihice, iar când nu îşi ia medicamentele nu mai este raţională şi face scandal în cartier. De altfel, forţele de ordine au mai intervenit şi în trecut pentru a o calma pe botoşăneancă, din cele spuse de vecinii acesteia. În primă fază, femeia era la balcon, pe care ulterior l-a încuiat. Mai mult decât atât, aceasta le-a mărturisit oamenilor legii mai multe nereguli sesizate de ea, dar şi faptul că ar fi hărţuită. Înainte de a începe calvarul, botoşăneanca a fost vizitată de către nora sa. Vis-a-vis de ea, locuiesc cele două nepoate şi fiica sa.

Mai mulţi vecini acuză că femeia terorizează copiii care locuiesc în bloc şi nu le permite să folosească telefonul mobil, deoarece ea consideră că sunt “lămpi”, care monitorizează tot. Totodată, o vecină, care ştie că femeia face astfel de scene când nu îşi ia medicamentele, le-a destăinuit forţelor de ordine propria părere.

Zeci de jandarmi, poliţişti, pompieri, paramedici SMURD, mascaţi şi un negociator al Poliţiei au sosit la faţa locului pentru desfăşurarea de forţe. Mai bine de două ore, negociatorul a încercat să o convingă pe femeie să îşi schimbe gândurile şi să le dea drumul în casă pentru a o ajuta. Într-un final, salvatorul a urcat la etaj, iar prin uşă a ţinut-o de vorbă pe botoşăneancă.

Mascaţii au intrat în locuinţă prin spatele blocului, iar între timp, pompierii au urcat pe geam şi au reuşit să o scoată teafără şi nevătămată pe femeie.
Femeia a fost preluată de o Ambulantă SMURD şi transportată la spital, iar mai apoi către Spitalul de Psihiatrie, unde a fost internată şi în trecut.
Întreaga zonă a fost restricţionată circulaţiei, iar zeci de curioşi au ieşit la geam, ori s-au adunat în parcare pentru a privi întreaga scenă.

Citeste si:

Facebook Comments