VIDEO! Sute de locuri de muncă pentru botoșăneni

Sute de locuri de muncă în confecții și construcții pentru botoșăneni. Acesta sunt cele mai ofertate domenii pe piața muncii din județ. Se caută atât muncitori calificați dar și persoane dispuse să învețe meserie la locul de muncă. Patronii aruncă în joc și bonusuri dar și transport gratuit pentru angajații din mediul rural. Totodată și pe piața muncii din Uniunea Europeană este o ofertă sezonieră bogată, mai ales în domeniul serviciilor sau agricultură.

Agenția Județeană de Ocupare a Forței de Muncă pune la dispoziția botoșănenilor fără ocupație peste 800 de locuri de muncă. Cele mai multe sunt în domeniul confecțiilor și al construcțiilor, acolo unde patronii sunt dispuși să ofere bonuri de masă dar și transport până la locul de muncă.

Totodată, având în vedere începutul sezonului estival la mare căutare sunt și slujbele în domeniul serviciilor precum ospătari sau bucătari.

Oferta este completată de numeroase locuri de muncă în țările Uniunii Europene, inclusiv în țările nordice. În general sunt căutați meseriași sau muncitori în agricultură.

În această lună au apărut posturi și pentru absolvenții de studii superiare. Este vorba în primul rând de posturi destinate inginerilor mecanici, constructori sau în industria alimentară.

Citeste si:

Facebook Comments