VIDEO! Tâlhari goniţi de prezenţa de spirit a unui bătrân

Doi tâlhari din Frumuşica au fost puşi pe fugă de un bătrân de 86 de ani. Cei doi indivizi, dintre care unul minor, și-au pus cagule pe față și au încercat să îi fure banii bătrânului. Însă, bunicul a ştiut exact ce să facă. Observând persoane necunoscute în curte, a încuiat uşa de la casă şi nu a cedat amenințărilor tâlharilor. A sunat la 112, iar hoţii au plecat  din curte. Ulterior au fost prinşi şi reţinuţi.

Doi tineri, de 16 şi 18 ani, au încercat să fure de pe proprietatea unui bunic, însă acum vor răspunde în fața legii. Totul s-a întâmplat în noaptea de 16 spre 17 noiembrie. Cu feţele acoperite cu cagule, cei doi au intrat  în curtea bătrânului de 86 de ani, însă au fost observaţi de către proprietar.

Bunicul a avut prezenţă de spirit și a încuiat repede uşa locuinţei, iar între timp a sunat la poliţie. Deşi cei doi indivizi l-au ameninţat continuu să le deschidă uşă, acesta nu a cedat până când nu a văzut că tâlharii îi părăsesc proprietatea. Autorii au fost identificaţi pe raza localităţii de domiciliu, în Frumuşica.

Cei doi au fost introduşi în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliţie Judeţean, iar astăzi au fost prezentaţi în faţa instanţei de judecată pentru a se dispune măsuri legale. Tinerii sunt cercetaţi pentru comiterea infracţiunii de tâlhărie calificată.

Şi mai mulţi locatari dintr-un bloc din Dorohoi au fost prădaţi de hoţi zilele trecute. Două zile la rând, doi tineri de 20 şi 22 de ani, au furat două cărucioare şi două trotinete, în valoare de 3600 de lei, dintr-un bloc din municipiul Dorohoi. Hoţii au fost prinşi, bunurile restituite proprietarilor şi autorii furtului sunt cercetaţi pentru furt calificat.

Citeste si:

Facebook Comments