VIDEO! Tânăr drogat și agresiv, reținut de polițiști

Și-a pierdut mințile din cauza drogurilor. Un tânăr de 24 de ani a fost reținut de polițiștii botoșăneni, după ce a comis mai multe infracțiuni. Botoșăneanul a fost reclamat de un amic al său polițiști pentru că l-ar fi amenințat cu bătaia. Oamenii legii au plecat în căutarea lui și l-au depistat în timp ce conducea un autoturism pe străzile din municipiul Botoșani.

A fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ, însă tânărul a picat testul pentru droguri, fiind pozitiv pentru cannabis. În plus, individul nu deținea nici măcar permis de conducere.

A fost miercurea neagră pentru un tânăr de 24 de ani din municipiul Botoșani. După ce a fumat substanțe interzise, acesta a devenit agresiv și a amenințat cu bătaia o cunoștință a sa. Victima, care are tot 24 de ani, a sesizat polițiștii care au plecat în căutare botoșăneanului. Acesta a fost imediat identificat în trafic, la volanul unui autoturism.

Când au verificat mașină, oamenii legii au găsit obiecte contondente şi tăietoare, un cântar electronic de mici dimensiuni, un dispozitiv pentru mărunţit, precum şi două ţigarete cu substanţă vegetală.

Tânărul a fost testat alcoolscopic, dar rezultatul a fost negativ. Totodată, el a fost testat şi cu aparatul Drug Test, rezultatul fiind pozitiv pentru substanţa cannabis. Acesta a fost condus la o unitate spitalicească pentru recoltarea de probe biologice, conform prevederilor legale.

Mai mult decât atât, în timpul, verificărilor polițiștii au constat că individul nu deține permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

Pentru faptele sale, botoșăneanul va răspunde în fața legii. Pe numele lui a fost întocmit un dosar penal sub aspectul comiterii infracţiunilor de conducere fără permis, conducere sub influenţa alcoolului sau a altor substanţe, ameninţare, violare de domiciliu şi deţinerea de droguri de risc fără drept, pentru consum propriu.

Citeste si:

Facebook Comments