VIDEO! Tânăr strivit de cal, transportat la spital

Un tânăr de 26 de ani a ajuns la spital din cauza unui cal. Băiatul din comuna Vlădeni lucra la o fermă când a fost rănit grav de animalul nărăvaș. Acesta a fost transportat la spital unde a fost internat pe secția de chirurgie generală.

Incidentul a avut loc sâmbătă la o fermă din comuna Vlădeni. Băiatul a încercat să pună căpăstrul animalului, însă acesta a devenit extrem de agresiv. Cabalina alerga spre mai multe mașini parcate în apropiere, iar când tânărul a realizat acest lucru a încercat să-l oprească pentru a nu produce daune.

În apropierea unui perete, băiatul a încercat să îl stăpânească, însă animalul l-a prins între el și zidul de cărămidă, provocându-i răni serioase în zona toracelui.

Martorii au sunat la 112, iar la fața locului a ajuns un echipaj SMURD. Medicul de pe ambulanță i-a acordat băiatului primul ajutor, iar mai apoi victima a fost transportată la spital.

Potrivit medicilor, pacientul prezenta un traumatism toracic și de membre superiore prin strivire. Din fericire, băiatul este în afara oricărui pericol, însă a rămas internat pe secția de chirurgie generală a spitalului Județean Mavromati.

Citeste si:

Facebook Comments