VIDEO! Tânără drogată, zăcând pe stradă în plină zi

O țigară cu etnobotanice, în combinație cu alcoolul, au lăsat-o inconștientă pe o femeie de 31 de ani, din județul Botoșani.

În cursul zilei de miercuri, femeia se văicărea întinsă pe un trotuar de pe Bulevardul Mihai Eminescu. Un trecător a sunat la 112 iar la fața locului a ajuns un echipaj de la Poliția Locală. Polițiștii au reușit să afle cauza stării în care se afla femeia și au solicitat o ambulanță. Botoșăneanca este acum în stare stabilă.

O femeie din satul Draxini, comuna Bălușeni, a venit miercuri în oraș și a vrut să încerce senzații tari, dar a ajuns pe un pat de spital. Tânăra în vârstă de 31 de ani, a fost văzută la orele prânzului, întinsă pe un trotuar de pe Bulevardul Mihai Eminescu, în timp ce se rostogolea și scotea sunete ciudate. Pentru că prin zonă treceau și mulți elevi, un adult a sunat la 112 iar la fața locului a ajuns un echipaj de la Poliția Locală.

Astfel de cazuri nu sunt izolate, iar cel mai grav este faptul că tentația consumului de substanțe interzise este mare mai ales în rândul liceenilor.

Agenția Națională Antidrog, are la Botoșani doar doi reprezentanți. Aceștia încearcă să ajungă în unitățile de învățământ și să prevină consumul de droguri, însă campaniile inițiate nu dau roadele scontate.

Citeste si:

Facebook Comments