VIDEO! Tânără înjunghiată de iubit

O tânără de 19 ani a fost înjunghiată cu sălbăticie de propriul iubit iar acum se află pe un pat de spital, din Iași. Oroarea s-a produs în cursul nopții de vineri spre sâmbătă, în satul Dracșani din comuna Sulița. Totul a pornit după ce fata i-a reproșat partenerului ei că a venit acasă la 3 dimineața cu musafiri, și au început să consume alcool. Scos din minți, bărbatul de 24 de ani a luat un cuțit și a înjunghiat-o de mai multe ori .


O simplă observație făcută concubinului, o va lăsa cu sechele pe viață pe o fată de doar 19 ani. În noaptea de vineri spre sâmbătă, iubitul ei, un bărbat de 24 de ani, a venit acasă băut și însoțit de câțiva prieteni.

Pentru că i-a reproșat ora târzie a vizitei, bărbatul și-a pierdut cumpătul, a luat un cuțit și a înjunghiat-o pe fată de 12 ori. Plină de sânge, cu ultimile puteri, tânăra a reușit să fugă din casă și să ceară ajutor unor vecini. Bărbatul a urmărit-o cu un topor, cel mai probabil cu gândul să o omoare.

Vecinii au sunat la 112 iar la fața locului a ajuns o ambulanță .

Fata a primit primul ajutor iar apoi a fost transportată de urgență la spital. Din cauza rănilor grave, s-a decis transferul la o clinică din Iași.

Oamenii din sat spun că nu ar fi pentru prima dată când femeia este bătută.

La casa unde a avut loc oroarea, au ajuns criminaliștii . Sâmbătă dimineață, agresorul a fost adus și el la fața locului pentru reconstituire.

Pentru fapta sa, bărbatul de 24 de ani riscă să își petreacă tinerețea în spatele gratiilor.

Citeste si:

Facebook Comments