VIDEO! Taximetrist bătut și cu mașina furată

Un taximetrist din Botoșani a fost bătut de clienții pe care i-a luat în mașină iar apoi aceștia i-au furat autoturismul. Culmea, unul dintre ei îi este coleg de breaslă. Totul s-a întâmplat în seara zilei de miercuri, atunci când taximetristul a mers să preia o comandă din zona Grivița.

Cei doi clienți s-au luat la ceartă, au devenit agresivi, iar șoferul a oprit mașina, a coborât și le-a cerut și pasagerilor să iasă. Unul dintre ei a sărit pe scaunul șoferului, a accelerat mașina și au dispărut. Proprietarul autoturismului a anunțat Poliția iar oamenii legii au reușit să găsească la scurt timp și autoturismul și pe cei doi indivizi care s-au ales cu dosare penale.

O cursă cu taxiul în seara zilei de miercuri, s-a terminat prost pentru un taximetrist din Botoșani. Bărbatul în vârstă de 36 de ani a preluat o comandă de la dispecerat și s-a deplasat la un bar situat pe strada Grivița. În autoturism au urcat doi bărbați care se aflau în stare de ebrietate. Cei doi au devenit agitați și violenți și au început să se bată, moment în care taximetristul le-a cerut să coboare. Bărbatul a oprit mașina, a coborât și a reușit să-i scoată din autoturism și pe cei doi. Enervați, aceștia au început să îl lovească pe taximetrist iar apoi i-au furat mașina.

Și ca o ironie a sorții, unul dintre bătăuși ar fi tot taximetrist.

Cei doi indivizi au abandonat autoturismul după ce au parcurs o distanță scurtă iar polițiștii le-au dat de urmă în scurt timp.

Taximetria este o meserie riscantă, având în vedere contactul cu oameni necunoscuți. În țările civilizate, taxiurile sunt securizate, în Botoșani această dotare nu există.

Șoferul agresat și-a scos un certificat medico-legal și cel mai probabil se va îndrepta în instanța împotriva celor care l-au lovit.

Citeste si:

Facebook Comments