VIDEO! Taximetrist înjunghiat de un client

Cursă cu final dramatic pentru un taximetrist din Botoșani! Bărbatul de 42 de ani a fost înjunghiat de un client în noaptea de sâmbătă spre duminică. Norocul victimei a fost că în zonă trecea un echipaj de poliție. Unul dintre agenți l-a imobilizat pe agresor imediat după comiterea faptei, iar celălalt i-a acordat taximetristului primul ajutor până la venirea cadrelor medicale.

Vă avertizăm că urmează imagini și informații care vă pot afecta emoțional.

Incidentul șocant s-a petrecut în noaptea de sâmbătă spre duminică pe strada Petru Rareș din municipiul Botoșani și a fost surprins de o cameră de supraveghere din zonă. În imagini, se observă cum autoturismul inscripționat cu taxi încetinește,șoferul iese din mașină și aproape că se prăbușește. Un alt individ iese din taxi și încearcă să se facă nevăzut.

Norocul taximetristului de 42 de ani a fost că în doar câteva secunde,o mașină de poliție oprește în zonă. Unul dintre agenți merge după individul care încerca să scape, în timp ce celălalt se îndrepta către bărbatul înjunghiat care striga după ajutor. La fața locului a ajuns și un echipaj SMURD, iar victima a fost transportată în stare gravă la spital.

Oamenii care locuiesc în zonă sunt șocați de cele întâmplate.

Nu este prima dată când un taximetrist este agresat de client. Oamenii care efectuează astfel de curse spun că se tem pentru viața lor, pentru că legea nu îi protejează în niciun fel, iar în astfel de cazuri doar norocul îi poate salva.

Cercetările în acest caz continuă pentru stabilirea împrejurărilor în care a avut loc acest eveniment.

Citeste si:

Facebook Comments