VIDEO! Teatrul ”Mihai Eminescu” a deschis porțile unei noi stagiuni

A venit toamna, iar teatrul botoșănean își deschide din nou larg porțile, iubitorilor de artă dramatică. Și nu oricu, ci cu o sumedenie de surprize dar și spectacole de teatru. Actorii botoșăneni vor încânta din nou publicul local dar vor participa și la numeroase festivaluri naționale și internaționale purtând bunul renume cultural al Botoșaniului.

S-a deschis o nouă stagiune la Teatrul ”Mihai Eminescu” din Botoșani. Iubitorii spectacolelor de teatru vor putea revedea marile realizări artistice ale stagiunilor trecute dar și premiere. Totodată, valoroasa trupă a teatrului botoșănean va pleca la festivaluri de teatru în țară.

Nu în ultimul rând, în perioada 8-13 octombrie va avea loc o nouă ediție a zilelor teatrului.

Nu vor lipsi însă și deplasările în țările vecine. Mai precis, trupa teatrului botoșăneană va participa la festivaluri în Ucraina și Republica Moldova, participări cu tradiție și așteptate cu mare interes în țările gazdă.

Pe 28 și 29 septembrie, botoșănenii sunt așteptați la premiera “Ciudat Imobil” un spectacol cu puternică amprentă socială și care descrie condițiile de trai vitrege ale multor români.

Citeste si:

Facebook Comments