VIDEO! Telefon de valoare, înapoiat în urma unor percheziţii

“Ulciorul nu merge de multe ori la apă”. Acest proverb se potriveşte perfect într-un dosar de furt. O femeie, dar şi alte persoane bănuite că ar fi implicate în acest dosar, s-au ales cu locuinţele percheziţionate de poliţişti. Asta după ce o botoşăneancă a reclamat că telefonul mobil i-ar fi fost furat din geantă. Ajunşi la locuinţele acestora, oamenii legii au găsit mai multe telefoane mobile, dar au şi aflat că la finalul săptămânii trecute aceşti indivizi au acţionat tot în scop de furt, sustrăgând un alt telefon mobil de 4.000 de lei.

În cursul zilei de ieri, poliţiştii botoşăneni din cadrul Biroului de Investigaţii Criminale au pus în executare două mandate de percheziţie domiciliară. Aceste acţiuni au vizat două locuinţe din municipiul Botoşani, unde locuieşte o femeie de 38 de ani, bănuită de comiterea unui furt. Dar acolo mai locuiesc şi alte persoane cunoscute pentru astfel de preocupări.

Fapta de furt a fost comisă pe 11 martie, în timp ce victima se afla pe strada Griviţa din municipiul Botoşani. Autoarea furtului a profitat de neatenţia femeii şi i-a sustras din geantă telefonul mobil. În urma percheziţiilor au fost găsite şi ridicate mai multe bunuri importante pentru cauză, printre care şi 10 telefoane mobile de diferite mărci.

În urma acţiunilor au fost aduse la secţie trei persoane pentru audieri. Totodată, oamenii legii au mai aflat de o faptă de furt. Aceasta a avut loc pe 13 aprilie, anul acesta. După ce au analizat detaliile şi informaţiile obţinute, poliţiştii au reuşit să recupereze telefonul şi l-au înapoiat victimei.

Cercetările sunt continuate de către forţele de ordine sub aspectul comiterii infracţiunii de furt, pentru a se stabili cu exactitate activitatea infracţională a tuturor persoanelor implicate şi administrarea probatoriului. La finalul acestora se vor dispune măsuri.

Citeste si:

Facebook Comments