VIDEO! Telefon furat de un puşti de 14 ani

O femeie de 51 de ani a devenit victima unui puşti de 14 ani. Minorul i-a furat femeii telefonul mobil pe care îl avea în buzunarul hainei, doar că era ieşit în exterior pe jumătate. Prejudiciul cauzat a fost recuperat şi înapoiat proprietarei. Puştiul este cercetat pentru furt, iar la finalizarea anchetei se vor dispune măsuri legale.

Un băiat de 14 ani, din municipiul Botoşani, este cercetat pentru furt. Miercuri, în zona Pieţei Centrale, puştiul a profitat de neatenţia unei femei de 51 de ani şi a reuşit să îşi ducă la îndeplinire planul. Văzând că telefonul mobil al acesteia este ieşit în exteriorul buzunarului pe jumătate, a reuşit să îl sustragă, apoi a fugit. Femeia a sesizat ulterior că i-a dispărut telefonul şi a sunat la poliţie.

După demararea cercetărilor individul a fost identificat şi bunul de 500 de lei a fost recuperat. Acesta a fost înapoiat proprietarei.

Cercetările sunt continuate sub coordonarea procurorului de caz, urmând ca la finalizarea acestora să se dispună măsuri legale.

Citeste si:

Facebook Comments