VIDEO! Terasele și-au deschis porțile

Viața începe să revină treptat la normal după aproape trei luni de pandemie. Începând de astăzi s-au deschis și terasele în tot județul. Botoșănenii vor putea lua din nou masa în oraș sau pur și simplu vor putea sta la o bere cu prietenii. Lucrurile nu vor fi totuși ca înainte existând un set de reguli stricte care trebuie respectate.

Autoritățile au trecut la o nouă etapă de relaxare a măsurilor luate pentru limitarea pandemiei de COVID-19 în România. Printre altele, de astăzi s-au deschis terasele. Restaurantele și în general localurile din județ s-au pregătit pentru a-și primii clienții. Printre altele trebuie să respecte o serie de reguli stricte impuse de autorități.

Mai mult decât atât, la terasele foarte cunoscute este nevoie de programare. Chiar și în aceste condiții, botoșănenii au dat năvală.

Administratorii spun că există și măsuri mai puțin populare pentru clienți, chiar delicate. Mai precis, aceștia vor trebuie să dea ospătarului, numele, numărul de telefon și adresa.

După două luni de pauză, administratorii restaurantelor speră să-și revină măcar parțial, din punct de vedere financiar.

Citeste si:

Facebook Comments