VIDEO! Terorizaţi de un vecin care şi-a incendiat apartamentul

Panică şi teroare într-un bloc din municipiul Botoşani. Vineri noapte, mai multe materiale combustibile de pe balconul unui apartament de pe Aleea Primăverii au luat foc. Proprietarul imobilului ar fi uitat să stingă ţigara după ce a fumat. Din spusele vecinilor, nu este prima dată când acesta creează panică în bloc. Oamenii se plang că au sesizat de mai multe ori autorităţile cu privire la această situaţie, însă nimeni nu a făcut nimic. Misiunea de stingere a incendiului a fost una grea şi de durată, în special din cauza temperaturilor extrem de ridicate, dar şi a faptului că existau foarte multe materiale uşor inflamabile în apartament. La finalul intervenției pompierii erau epuizați.

Incendiul a izbucnit vineri noapte, în jurul orei 23:30. Un apartament situat la etajul al III-lea, dintr-un bloc de pe Aleea Primăverii, a fost cuprins de flăcări. Bărbatul care locuieşte în imobilul respectiv este cunoscut cu diferite probleme psihice, chiar el incendiind bunurile de pe balcon, după ce a uitat să îşi stingă ţigara.

Alarma incendiului a fost dată chiar de vecini. Proprietarul era într-o cameră, dormea, fiind trezit de ceilalţi locatari.

Vecinii au povestit că de 20 de ani de când locuiesc cei doi indivizi aici nu s-a rezolvat nimic. Viaţa lor a devenit un calvar şi chiar de mai multe ori au trecut prin clipe de groază.

Unul dintre bărbaţii din apartament, cel care a produs incendiul, a refuzat să vorbească cu reporterii aflaţi la locul incendiului. Ulterior, acesta a fost preluat de către un echipaj al Serviciului Judeţean de Ambulanţă şi transportat la Psihiatrie. Însă, vecinii erau atât de nervoşi încât a fost nevoie de intervenţia poliţiei pentru a-i potoli.

O locatară din bloc a avut nevoie de ajutorul cadrelor medicale de la locul faptei, deoarece a suferit un atac de panică.

Pompierii s-au luptat cu flăcările mai bine de trei ore.

Din fericire, nimeni nu a păţit nimic. După trei ore de luptă cu flăcările, pompierii s-au aşezat pe casa scării pentru o clipă de odihnă. Erau extenuaţi din cauza temperaturilor extrem de ridicate, însă dacă alarma de la Inspectorat ar fi sunat, s-ar fi ridicat imediat şi ar fi plecat în misiune

Citeste si:

Facebook Comments