VIDEO! Tineri bătuţi şi ameninţaţi de alţi doi consăteni

Scene desprinse din filmele de acţiune la Mitoc. În zona unui bar din aceeaşi localitate, doi tineri au fost bătuţi, ameninţaţi, iar maşina unuia dintre aceştia vandalizată cu pietre de doi consăteni. Autorii infracţiunilor, de 20, respectiv 31 de ani, au fost retinuti pentru 24 de ore sub acuzarea comiterii infracţiunilor de tulburare a ordinii şi liniştii publice, lovire sau alte violenţe, ameninţare şi distrugere.

Au bătut, ameninţat şi vandalizat doi bărbaţi din acelaşi sat cu ei. Indivizii, de 20 şi 31 de ani sunt domiciliaţi în localitatea Mitoc. Acolo unde s-a întâmplat şi evenimentul. În noaptea de 25 spre 26 iulie, aceşti doi tineri cu tupeu maxim, aflaţi în faţa unui local public din Mitoc. au agresat fizic alţi doi locatari, pe fondul unui conflict spontan. Mai mult decât atât, una dintre victime s-a ales şi cu maşina distrusă.

Tinerii au aruncat cu pietre în maşină şi i-au ameninţat cu acte de violenţă. Poliţiştii din Săveni au emis ordonanţă de reţinere pentru 24 de ore pe numele celor doi făptaşi şi au fost introduşi în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă al IPJ Botoşani.

Citeste si:

Facebook Comments