VIDEO! Tragedie evitată

La un pas de tragedie! Cinci copilași din Dorohoi, cu vârste între 3 și 9 ani, au fost astăzi în pericol după ce casa în care locuiau a fost cuprinsă de flăcări. Părinții au reușit să îi scoată pe cei mici, inainte ca flăcările să se extindă. Tatăl micuților a fost intoxicat cu monoxid de carbon, însă a refuzat transportul la spital. Acolo au fost însă transportați cei cinci copii.


Incendiul a izbucnit în jurul orei 15.30 la o casă de pe strada Constructorului din municipiul Dorohoi. Când a izbucnit vâlvătaia în case se aflau și cinci copilași cu vârste cuprinse între 3 și 9 ani. Micuții au fost scoși din locuință înainte de sosirea pompierilor.

La fata locului s-au deplasat doua echipaje din cadrul Detașamentului de Pompieri Dorohoi, cu doua autospeciale cu apă și spuma si un echipaj al Serviciului Județean de Ambulanță. La sosirea forțelor de intervenție la fata locului, ardea o parte din acoperișul casei si bunurile din interior.Pompierii au eliminat pericolul de explozie, din interiorul casei fiind scoasa o butelie.


Un bărbat în vârstă de 35 de ani a fost intoxicat cu monoxid de carbon,însă acesta a refuzat trasportul la spital. Medicul de pe ambulanța sosită la fața locului a decis însă să îi transporte pe copii la spital pentru investigații amănunțite.

Cel mai probabil, incendiul a izbucnit după ce un adult a încercat să aprindă focul folosind benzină.

Citeste si:

Facebook Comments