VIDEO! Tragicomedie: au vrut să închidă parcarea din cauza unei bariere

Administrație după ureche! Singura parcare publică subterană urma să fie închisă cu lacătul după ora 18.00, din cauza lipsei unei bariere funcționale. Este vorba de parcarea subterană de la Piața Centrală care urmează să fie cu plată. Orarul de funcționare al parcării a agitat apele în ședința de Consiliu Local însă în cele din urmă s-a ajuns la un numitor comun și la o decizie logică.

Treabă românească; au vrut să țină o parcare închisă din cauza lipsei unui sistem de acces. În perioada imediat următoare, parcarea subterană și supraterană de la Piața Centrală va intra la plată. Până acum, de administrarea parcării s-a ocupat Urban Serv, însă aceasta va fi preluată de Eltrans, societate ce administrează toate parcările cu plată din municipiu.

Pentru că parcarea subterană nu este dotată cu o barieră funcțională, și nu există pază, reprezentanții Eltrans, cu acordul vicelui Andrei, au considerat de cuviință să închidă parcarea subterană după ora 18.00. Decizia este cel puțin bizară în condițiile în care sunt botoșăneni dispuși să plătească 100 de lei pe lună pentru a putea parca a-și putea lăsa mașinile în incinta parcării. Primarul s-a arătat la fel de surprins.

Directorul Eltrans nu a fost prezent la ședință însă a dat explicații directorul economic care a revenit asupra deciziei.

Consilierul Țurcanu aruncă vina pe umerii conducerii Urban Serv, care nu s-ar fi îngrijit așa cum trebuie de parcare în cei cinci ani în care au adminsitrat-o. Directorul Urban Serv, Bogdan Buhăianu, prezent în sală, s-a simțit lezat și a purtat un schimb acid de replici cu alesul local.

În cele din urmă, aleșii locali au căzut de acord și au aprobat accesul riveranilor care își achiziționează abonamente în parcarea subterană și pe perioada nopții.

Citeste si:

Facebook Comments