VIDEO! Transfer șoc pe scena politică

Transfer șoc pe scena politică. Liderul unui partid de la Botoșani a trecut la PNL. Este vorba despre fostul coordonator al Pro România, primarul comunei Pomârla, Dumitru Chelariu. Edilul a explicat că a fost dezamăgit de conducerea centrală a formațiunii lui Victor Ponta și s-a simțit umilit din cauza unor decizii luate de aceștia.

Tot la PNL a revenit și primarul comunei Păltiniș, Costel Romanescu, care a cochetat cu ALDE, și l-a sustinut pe Mircea Diaconu în primul tur al alegerilor prezidențiale.

Unul dintre cei mai vocali lideri de partid din județul Botoșani a părăsit corabia. Dumitru Chelariu nu mai este coordonatorul Pro România și a devenit un simplu membru în Partidul Național Liberal. Edilul de la Pomârla spune că a făcut această schimbare din cauza unor decizii luate de conducerea centrală a partidului Pro România, care nu au fost la locul lor.

Dumitru Chelariu spune ca decis să revină la partidul national liberal pentru că aici sunt oameni cu care, spune el, poate colabora cel mai bine.

Un alt primar care s-a reîntors la PNL, după primul tur al alegerilor prezidențiale este Costel Romanescu de la Păltiniș. Acesta spune însă că nu a fost plecat niciodată din partid. Nu neagă însă că a cochetat cu ALDE, însă la fel ca și Dumitri Chelariu, Romanescu declară că a fost nemulțumit de conducerea centrală a partidului.

Costel Romanescu l-a susținut în primul tur de scrutin al alegerilor prezidențiale pe Mircea Diaconu, care de altfel, a câștigat alegerile la Păltiniș.

Citeste si:

Facebook Comments