VIDEO! Un ales de la județ, îngrijorat de radiațiile unei stații GSM

Aleșii județului s-au reunit astăzi în ședință ordinară iar în mai puțin de 20 de minute au aprobat pe repede înainte 14 proiecte de hotărâre.

Unul dintre proiectele la care au zăbovit puțin a vizat solicitarea unei companii de telefonie mobilă de a monta o stație GSM pe acoperișul Secției de Obstetrică și Ginecologie. Unul dintre consilieri s-a opus acestui proiect pentru că, spune el, radiațiile ar putea afecta nou-născuții.

În debutul ședinței s-a luat act de demisia consilierului Cristian Achiței care s-a ales cu un mandat de deputat și a renunțat la statutul de consilier județean. Scaunul lăsat liber a fost ocupat de Daniela Aramă, supleant pe lista PNL.

Singurul proiect de hotărâre ce a stârnit reacții din partea consilierilor a fost cel referitor la solicitarea unei companii de telefonie mobilă de a monta o stație de telefonie GSM pe acoperișul maternității.

Nu la fel de îngrijorați au fost și restul consilierilor locali, iar proiectul a fost aprobat.

Suprafața închiriată este de 44 mp iar prețul de pornire al licitației a fost de 25 euro/mp. 50% din cuantumul chiriei va fi încasat de Consiliul Județean iar 50% va intra în conturile Consiliului Județean.

Citeste si:

Facebook Comments