VIDEO! Un băiețel cu grave probleme la inimă are nevoie de ajutor!

Un băiețel de nici trei anișori are mare nevoie de ajutorul oamenilor de bine pentru a se însănătoși. Micuțul s-a născut cu multimple malformații la inimă și a suferit prima intervenție chirurgicală pe când avea doar șase luni de zile.

Au urmat alte două operații și luni bune petrecute în spital, însă micuțul mai are de îndurat și alte intervenții pentru a se face bine. Din păcate, mama lui, cea care îl crește singură nu își poate permite să suțină aceste intervenții.

La nici trei anișori, Robert, un băiețel din satul Arborea,comuna George Enescu este foarte bolnav. S-a născut cu multe malformații la inimă, iar cea mai mare parte a vieții lui și-a petrecut-o prin spitale.
Micuțul a suferit prima intervenție chirurgicală pe când avea doar 6 luni de viață, la o clinică din Turcia.

Mama copilului, o tânără de doar 24 de ani se luptă din răsputeri pentru a-și vedea copilul sănătos. Din păcate, copilul mai are nevoie de alte intervenții și tratamente. Femeia vorbește despre afecțiunile copilului ei ca un veritabil specialist.

Cumplit este că Mihaela se luptă singură. Soțul său a părăsit-o după ce l-a născut pe Robert, când a flat că pruncul este foarte bolnav, chiar dacă mai aveau o fetiță. Și a lăsat-o în voia sorții cu doi copii mici.

Tânăra mama spune că ar trebui să se întoarcă la clinica din Turcia, însă, din păcate, acest fapt este cu multe peste puterile sale financiare.

Oamenii cu suflet mare care vor să îi întindă o mână de ajutor acestei mame atât de greu încercată o pot face sunând la numărul 0751888007.

Citeste si:

Facebook Comments