VIDEO! “Un cămin sigur pentru copilul tău”, campanie de informare pentru prevenirea accidentelor casnice

Copiii din Botoșani au nevoie de un cămin mai sigur. Acesta este și mesajul unei campanii unice la nivel național desfășurată de pompierii botoșăneni. Una dintre întâlnirile cu părinții și copiii din cadrul acestei acțiuni a avut loc aseară, în municipiul Botoșani. În timp ce micuții s-au jucat cu simpaticul pompier Sam, părinții au fost învățați de pompieri cum să-i protejeze de accidentele din gospodărie, tot mai numeroase în ultimul timp.

De la începutul acestui an, Inspectoratul pentru Situații de Urgență Botoșani a demarat o campanie unică la nivel național, pentru protejarea copiilor de accidentele casnice. Motivul organizării acestei campanii este numărul din ce în ce mai mare de accidente în gospodărie, de la înec și până la arsuri grave.

Marți, în cadrul campaniei, a avut loc o nouă întâlnire a pompierilor cu părinții și copiii. De această dată, în municipiul Botoșani, în interiorul unui centru comercial.

Cei mici s-au plimbat cu mini mașinile de pompieri, au cântat colinde cu pompierul Sam și au salvat pe Achi și Daisy.

În tot acest timp, părinții micuților pompieri au fost instruiți de angajații ISU și au învățat cum să- și protejeze copiii de pericolele din casă.

Campania ”Un cămin sigur pentru copilul tău” este una dintre cele mai de succes campanii realizate la nivelul județului Botoșani.

Citeste si:

Facebook Comments